Gepubliceerd op 13-09-2019

Start Beth Moore bijbelstudie

Lieve zuster, in de afgelopen jaren hebben we genoten van de bijbelstudies van Beth Moore. Dat kan ook dit seizoen voor jou gelden, doe je mee?

Graag willen we dit seizoen iets eerder dan gebruikelijk beginnen aan een nieuwe studie. Na de herfstvakantie starten we op dinsdag 22 oktober of donderdag 24 oktober. De bijbelstudies van Beth Moore vormen een unieke combinatie van diepgaande studie voor thuis, onderwijs op video en groepsbijeenkomsten en zijn gericht op vrouwen.

We hebben dit jaar gekozen voor de studie over David – een hart naar Gods hart. Dit is een studie over de man naar Gods hart: David. Wij kunnen ons herkennen in alles wat hij meemaakte: twijfel, verleiding, verlies en familieproblemen. Samen met David gaan we op zoek naar een hart dat helemaal aan God is toegewijd.

Deze studie duurt 10 weken. Er zijn dan in totaal 11 bijeenkomsten. Elke 14 dagen komen we bij elkaar om het huiswerk en de videoles te bespreken. Dat betekent dat we eind maart 2020 klaar zijn. Je kunt je opgeven voor dinsdag of donderdagavond, afhankelijk van het aantal aanmeldingen stellen we dan de groepen samen.

Voor het studiemateriaal, de online lessen en wat overige kosten vragen we 30,- pp. Mocht dit je echt belemmeren om deel te nemen, maar wil je wel graag, vertel het ons! Dan kunnen we kijken wat we daaraan kunnen doen.

Je kunt je tot 1 oktober 2019 opgeven bij Suze, b.ven87@upcmail.nl.

Ook voor meer informatie of vragen kan je dit email adres gebruiken.

Zusterlijke groet | Hester Blok, Toos van den Berg en Suze Kuiper