Connected

Connected is een jeugdvereniging voor jongeren vanaf 16 jaar. 3 zondagavonden van de 4 weken komen we bij elkaar. Dit seizoen houden we ons, naast de bijbelstudies en de gezellige avonden, bezig met ons Kenia-jaar! Een jaar waarin we acties organiseren om geld op te halen voor een kindsponsorprogramma van Compassion in het dorpje Sibilo. In de zomer van 2018 gaan we met een groep naar Kenia toe. 

Kenia-avond

Tijdens deze avonden zal de focus voornamelijk liggen op de sponsoraties. Deze zullen worden bedacht op deze avonden en daarnaast georganiseerd. Daarnaast zullen er mensen komen die de leden inspireren of helpen met de acties. Deze avonden beginnen om 19:30 en eindigen om 21:30. Deze avonden vinden plaats in Achter de Koepel.

Bijbelstudie-avond

De avonden beginnen om 18.00u met een gezamenlijke maaltijd.  Daarna zal een inhoudelijk deel plaatsvinden in groepjes. De avonden eindigen met een borrel rond 21:30. Ook deze avonden vinden plaats in Achter de Koepel.

Gezellige avond

Tijdens deze avonden komen de leden samen, om wat te drinken en te snacken. Het draait hierbij allemaal om gezelligheid. De avonden beginnen rond 19:30 en eindigen zo laat je wil. Deze avonden vinden plaats bij Connectedleden thuis.

Mocht je een keer langs willen komen op één van deze avonden of er iets meer over willen weten, neem dan contact op met onze jongerenwerker Quintijn Tempelman | quintijn.tempelman@koepelkerk.nl.