Datum: 17-09-2017

Informatieavond Connected goes Kenya

Locatie: benedenzaal Koepelkerk Arnhem

Datum: 17-09-2017

Tijd: 19:30

Zondag 17 september informatieavond Connected goes Kenya

Onze jeugdvereniging Connected geeft dit seizoen een compleet andere invulling aan hun verenigingsleven. We gaan naar Kenia! In de eerste week van de zomervakantie van 2018 hopen we deze reis te maken. Het zal een reis worden met veel indrukken. Eén van de dingen die we daar gaan doen is het bezoeken van een nieuw Compassion project. Een project dat gelanceerd wordt door sponsorgeld dat wij tijdens dit seizoen bij elkaar gaan zoeken. Het zal een jaar worden met veel acties binnen en buiten De Koepelkerk. Het hele jaar staat dit project centraal bij Connected. We hebben ons een behoorlijk hoog doel gesteld, maar weten waarvoor we het doen. Door dit project zullen er veel kinderen gered worden uit extreme armoede en zullen ze perspectief krijgen voor hun toekomst. 

 
Over dit jaar willen we heel graag meer vertellen. Dat gaan we komende zondag, 17 september, doen. Als je tussen de 16 en 22 of 23 jaar bent, willen we je van harte uitnodigen deze avond bij te wonen. Hier krijg je alle nodige informatie en kan je je vragen stellen. Ook je ouders of andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. 
 
Komende zondag dus in de benedenzaal van De Koepelkerk. vanaf 19.15u is er koffie en thee. Om 19.30u starten we met de informatieavond. 
 
Voor meer informatie kan je terecht bij Quintijn (quintijn.tempelman@koepelkerkarnhem.nl


20 Jun

24 Jun

24 Jun

24 Jun