ABC Bus

De werkgroep Kinderevangelisatie vertelt aan buurtkinderen over de blijde boodschap en de liefde van God. Hiervoor stelt de Stichting Kinder EvangelisatieWerk Arnhem (SKEWA) twee keer per maand aan onze gemeente de ABC-bus ter beschikking in Vredenburg.

SKEWA

In mei 1990 is de SKEWA opgericht met als belangrijkste doel: het coördineren van een aantal kinderclubs met behulp van de ABC-bus. Het bestuur wordt gevormd door afgevaardigden uit verschillende kerken en geloofsgemeenschappen in Arnhem. Onze gemeente is één van de ondersteunende kerken.

De ABC Bus

De ABC-bus is aangeschaft als mobiel kinderclubhuis. ABC staat voor Arnhemse Bijbel Club. Dit mobiele kinderclubhuis is een uniek middel om juist die kinderen van het Evangelie te vertellen die daar nog nooit van hebben gehoord. In de ABC-bus is volop gelegenheid voor spel, ontspanning en creativiteit, naast een bijbels verhaal.

Waar en wanneer zijn er busuren?

Op dit moment staat de bus in drie Arnhemse wijken. Het busuur in Vredenburg wordt verzorgd door mensen uit de Koepelkerk. Op diverse zaterdagen zijn we te vinden aan de Onstweddestraat in de wijk Vredenburg van 10.30-11.45. In Malburgen en in Velp worden binnenkort ook weer busuren georganiseerd. Je bent altijd welkom om een keer langs te komen!